Expertises

Waar onze engineers in gespecialiseerd zijn.

Bedrijfsmechanisatie

Wij ontwerpen en bouwen productiemachinerie en verzorgen de engineering van complete productiestraten. Door ons werk voor marktleiders binnen de disciplines food, automotive en aerospace, begrijpen wij het belang van precisie. Duurzaamheid en veiligheid voorop. Volledige bedrijfsmechanisatie als resultaat.

Consulting

Technologie kent vele facetten en specifieke specialisaties. Niet elk bedrijf heeft de benodigde vakkennis in huis om bepaalde technische problemen kundig op te lossen. Wij zijn expert in de meest uiteenlopende technische sectoren, waaronder aerospace, hightech, automobiel, voedsel en automatisering. Geen technisch dilemma is ons te veel. Uiteindelijk profiteert de klant van een bedrijf dat efficiënt en op volledige capaciteit draait.

Detachering

Projecten verlangen vaak specialistische kennis en ervaring. Onze experts zijn daar uitermate geschikt voor. Daarbij brengen zij een grote liefde voor hun vak mee. Door middel van uitgebreide sollicitatieprocedures streven wij ernaar om een perfecte match tussen werkgever en kandidaat te vinden. Er werken enorm veel talenten bij ons. En wij zetten dat talent op de juiste plek.

Internal transport

Je pakketje wordt binnen enkele dagen afgeleverd aan de andere kant van de wereld. Of je checkt je bagage in op Schiphol en als je enkele uren later in New York landt, dan staat daar je koffer voor je klaar. De verwachtingen van mensen nemen toe en daar spelen onze engineers slim op in door de automatisering van internal transport constant te blijven optimaliseren. En dat is misschien wel het meest fascinerende aspect van engineering.

Machinebouw

Van tooling tot complete productielijnen. Van de sector food tot agriculture. De klant is onze inspiratiebron, ons doel is complete ontzorging.

Mechanical engineering

Elk proces of systeem dat een bewegend deel heeft, behoort tot mechanical engineering, oftewel werktuigbouwkundige engineering. Van een schakelaar of kleine sensor tot een satelliet of complete productielijn. Mechanical engineering speelt een centrale rol in alle sectoren waarin wij werkzaam zijn.

Product development

Er moet steeds vaker rekening gehouden worden met design for assembly in de ontwerpfase. Daarom bekijken we al in een vroeg stadium hoe een product geconstrueerd moet gaan worden. En dat is precies waar onze designers zo bedreven in zijn.

Prototyping

Het vervaardigen van een technisch prototype is een belangrijke fase in de ontwikkeling van een systeem of product. Hierdoor kan de werking en uitvoering van producten worden getest. Deze testen brengen de specificaties van het uiteindelijke product in kaart. Zo worden aandachtspunten aangepakt en kan de productie nog nauwkeuriger worden voorbereid.

System integration

Een bestaande opstelling uitbreiden of optimaliseren. Er is uiterste precisie nodig om te zorgen dat alle deelmachines naadloos op elkaar aansluiten. Zo voegen wij waarde toe aan het geheel. We realiseren het volledige proces voor onze klanten, van koppeling tot besturing. Van tien deelmachines maken wij één werkend geheel. Compleet en volmaakt.

Tooling

We ontwerpen en vervaardigen gereedschap. Dit gereedschap kan meerdere doelen dienen. Het kan gaan om gereedschappen voor het vormen van delen middels vacuümvormen of composieten. Maar het kan ook gaan om grote opspanmallen voor toepassing op het gebied van automotive of aerospace. Deze worden gebruikt in geautomatiseerde robot cells of handmatige assemblage.

Turn-key projecten

Een turn-key project bij ons betekent volledige ontzorging. Onze ingenieursbureaus managen de complete uitvoering, van het ontwerp tot en met de uiteindelijke implementatie.

Werving & selectie

Binnen ons kennisdomein HR richten we ons specifiek op de werving en selectie van talenten voor de meest diverse bedrijven binnen de technische sector. Wij vinden het perfecte profiel: van (elektro)me...