Kom jij werken bij Amstel Engineering?

Ontdek welke vacature bij jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen.

Junior Mechanical Engineer

Als Junior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Over Amstel Engineering

Engineers met passie voor techniek

Werken bij Amstel Engineering is bouwen op decennia ervaring in onder andere mechanical engineering. Met acht werkmaatschappijen, gevestigd op negen locaties in Nederland en Belgiƫ, bieden we het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de ingenieursbureaus van Neitraco klanten daardoor ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Amstel Engineering betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken jouw enthousiasme en leergierigheid met een frisse blik op techniek. Wordt jij onze nieuwe collega? Reageer dan op deze vacature. MAKE IDEAS WORK.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst