Vacature

Projectleider

Heb jij interesse om te komen werken bij Nietraco Groep? Stuur ons je CV of vraag naar meer informatie.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

Als Projectleider worden onder mijn supervisie projecten opgepakt en op tijd, binnen budget opgeleverd volgens de kwaliteitsstandaard.

Wat je gaat doen
  • Je bent commercieel-technisch ingesteld, maakt offertes en plan je de benodigde resources in.
  • Je werkt samen met inkoop als er materialen besteld moeten worden voor het project en je werkt gedurende het project nauw samen met de lead engineer en de overige engineers in je projectteam.
  • Je bent representatief voor ons bedrijf, je bezoekt vanuit je rol ook klanten, initieert meetings, woont deze bij en je onderhoudt het contact met je klant, ook buiten lopende projecten om.
  • In onze organisatie komen er ook weleens werkzaamheden op je pad die wat afwijken van enkel de projectleiderstaken. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan de kwaliteit van de brondocumentatie, de kwaliteit van het proces en denk je mee over kansen in de markt. Of help je bijvoorbeeld een afstudeerder middels het geven van begeleiding.
  • Plaats tewerkstelling : Eindhoven.
Jouw profiel
  • Je hebt een Bachelor/Master-diploma elektromechanica/mechanica/mechatronica en ruime ervaring als mechanical engineer of projectleider.
  • Je coacht, adviseert en begeleidt engineers in je team.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en voortgang van de werkzaamheden.
  • Je bent primair betrokken bij de testfase en afname van machines.
  • Je bewaakt het projectbudget en signaleert tijdig afwijkingen, deze bespreek je intern en met de klant.

Direct solliciteren

Heb jij interesse om te komen werken bij Neitraco Groep? Of heb je vragen over deze vacature?

Over Neitraco Groep

Engineers met passie voor techniek

Werken bij Neitraco Groep is bouwen op decennia ervaring in onder andere mechanical engineering. Met acht werkmaatschappijen, gevestigd op negen locaties in Nederland en België, bieden we het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de ingenieursbureaus van Neitraco klanten daardoor ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco Groep betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Administratief werfbediende? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is ‘the sky the limit’. Werken bij Neitraco is engineering. Next Level.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst