Disciplines

Waar we cum laude in zijn afgestudeerd.

Aerospace

Wij ontwerpen tooling en productielijnen voor toonaangevende vliegtuigbouwers. Onze ervaring gaat hand in hand met voortdurende vernieuwing. Samen met onze klanten streven wij naar constante innovatie binnen de aerospace engineering. Met hooggekwalificeerde engineers werken wij aan slimme engineering.

Automotive

Door onze multidisciplinaire expertise zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Wij bieden complete ondersteuning in alle stadia van voertuigproductie. Van motorische ontwikkeling tot assemblage. Wij zijn de ideale startpositie voor optimale resultaten.

Bouw

Wij zijn daarin geen uitzondering. Binnen deze discipline zijn wij actief in meten en maatvoeren voor middelgrote tot grote bouwprojecten. Van het uitzetten van grondwerk tot eindoplevering. Ondersteuning en registratie. Meten is weten.

Defense

Wij zijn op vele markten thuis en spelen daar met haar kennis en kunde volledig op in. Of het nu gaat om mechanical engineering of de ontwikkeling van complexe tooling, elke keer staan wij garant voor technische hoogstandjes.

Energy

Gebruik van water, gas en elektriciteit is voor de consument vanzelfsprekend en onontbeerlijk. Onze specialisten werken aan engineering, projectmanagement, landmeetkunde en maatvoering voor leveranciers van energie. Zo spelen wij een sleutelrol in het dagelijks leven van miljoenen mensen.

Food

Hier spelen onze deskundigen slim op in. Wij leveren maatwerk in bedrijfsmechanisatie en engineering. Alle facetten voor de ondersteuning van het productieproces zijn bij ons in betrouwbare handen. Van complete productiestraten inclusief piping, tot het separeren, inspecteren, traceren, verpakken en coderen van voedingsmiddelen.

Industrial automation

Techniek speelt hierin een centrale rol, zeker wanneer het gaat om steeds complexere machines. Dat is waar onze engineers beginnen: sneller, flexibeler en intelligenter. De eerste stap richting succesvolle productie. Onze industrial automation is intelligente engineering op haar best.

Infrastructuur

We dragen bij aan deze fundamentele infrastructuur. We verzorgen de maatvoering en registratie van zowel bovengrondse als ondergrondse infrastructuurprojecten. Deze maatvoering is essentieel voor een goed verloop van de bouwwerkzaamheden. Wij leggen de basis voor elk project. Onze klantenkring is breed: wij werken voor particulieren en voor overheidsbedrijven. Vanzelfsprekend werken wij met de uiterste zorg en precisie. Alleen het beste is voldoende.

Oil & Gas

Wij zijn vertrouwd met het uitvoeren van studies en engineering op het gebied van piping en apparatenbouw. Onze engineers verwerken op dagelijkse basis gegevens in 3D. Van duidelijke en toepasbare lay-outs, tot isometrics en P&ID’s.

Rail

Van renovatie tot de innovatie van rolling stock. Zowel heavy als light rail. Onze specialisten hebben een integrale aanpak. Full service. Samen met onze klanten zetten wij onze expertise in om tot duurzame en kostenefficiënte rolling stock oplossingen te komen. Off-the-shelf of op maat.