Vacature

Administratief werfbediende

Heb jij interesse om te komen werken bij ToMach Engineering? Stuur ons je CV of vraag naar meer informatie.

Of bel voor vragen naar +32 (0) 35 422 923

Wat je bij ons kunt verwachten

Als Administratief werfbediende ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

Wat je gaat doen
  • Je ondersteunt één of meerdere werfteams bij hun dagdagelijkse activiteiten.
  • Je zorgt voor de voorbereiding van werfspecifieke taken, de uitwerking van voorstellen of technische dossiers aan de klant, het opmaken van bestellingen, het afroepen van materialen, het beheer van het werfdossier, enz…
  • Je zal je taken vooral uitvoeren op de werf zelf, afhankelijk van waar je woont in de Voerstreek of op de grens van Limburg met Vlaams-Brabant.
Jouw profiel
  • Je bent graduaat of minimaal in het bezit van een A2, aangevuld door enkele jaren relevante administratieve ervaring.
  • Ervaring in of affiniteit met een technische omgeving is een pluspunt.
  • Je werkt vlot met MS Office (incl. Excel).
  • Je kan autonoom werken, werkt ordelijk en gestructureerd en je bent in staat prioriteiten te stellen als er veel op je afkomt tijdens piekmomenten.
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur over eigen vervoer.
  • Je beheerst het Nederlands foutloos.

Direct solliciteren

Heb jij interesse om te komen werken bij ToMach Engineering? Of heb je vragen over deze vacature?

Over ToMach Engineering

Engineers met passie voor techniek

Werken bij ToMach Engineering is bouwen op decennia ervaring in onder andere mechanical engineering. Met acht werkmaatschappijen, gevestigd op negen locaties in Nederland en België, bieden we het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de ingenieursbureaus van Neitraco klanten daardoor ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij ToMach Engineering betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Administratief werfbediende? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is ‘the sky the limit’. Werken bij ToMach is engineering. Next Level.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst