Vacature Projectleider Facilities

Ingenieursbureau ToMach Engineering -

Als Projectleider Facilities ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet?

Als Projectleider ben ik verantwoordelijk een Facilities Team dat instaat voor het onderhoud, werken, ruimtebeheer, beveiliging, veiligheid en facilitaire diensten van administratieve gebouwen.

Wat je gaat doen.

 • Deelname of aansturen van studies, projecten voor vernieuwing van verouderde technische installaties door middel van opmaak lastenboek,...
 • Projectbeheer van investeringsprojecten voor zowel verfraaiingswerken en/of renovatie van gebouwen als voor technische renovaties (bereik, planning en budget). Concreet betekent dit het volledige proces zijnde voorstudies, studies, lastenboeken, offertes, bestelling, uitvoering tot punchlist, definitieve oplevering en volledige, correcte as-built dossiers waarvoor u zal samenwerken met andere departementen zoals aankoop, engineering, …
 • Werfopvolging van investeringsprojecten waaronder dagelijkse werfopvolging (veiligheid, welzijn inbegrepen), organisatie en verslagen van de werfvergaderingen, opvolgen en goedkeuren van de verrekeningen, goedkeuren van facturen, postinterventiedossier.
 • Voor elk project zal de projectleider op regelmatige basis een stuurgroep organiseren met de relevantie stakeholders om de vooruitgang van het project (planning, budget,issues, ..) op een éénduidige en uniforme manier te bespreken.
 • Ruimtebeheer werkplekken waaronder het actualiseren van de standaarden (m², individuele of gemeenschappelijke werkplek, …) en het vastleggen van nieuwe standaarden voor meubilair (mogelijke ondersteuning bij piekbelasting interne verhuizen).

Jouw profiel.

 • Technisch ingenieur(architectuur is een optie) met minstens 5 jaar ervaring in projectbeheer en werfopvolging van investeringsprojecten voor verfraaiingswerken en/of renovatie van kantoorgebouwen. Een achtergrond of ervaring in (binnenhuis)architectuur is een belangrijke plus.
 • Relevante projectervaring als projectleider mee te geven in CV waaronder 1 of meer in het vervangen van HVAC technieken in complexe, operationele gebouwen (Productie en verdeling warmte, koude, verse lucht).
 • Pluspunt : Kennis van wetgevend kader (milieu, energiebeheer, welzijn, beveiliging, ..) regio Brussel.
 • Pluspunt : Ervaring in onderhoud van administratieve gebouwen met kritische installaties die 24u/24u, 7d/7d operationeel zijn (Dispatching, Datacenter,..).
 • Planmatig werken, klantgericht, kwaliteitsbewustzijn, stressbestendig, opvolging, initiatief, out of the box thinking, probleemanalyse.

ToMach Engineering

Engineers met passie voor techniek.

Werken als Projectleider Facilities bij ToMach Engineering is bouwen op decennia ervaring in onder andere mechanical engineering. Met acht werkmaatschappijen, gevestigd op negen locaties in Nederland en België, bieden we het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de ingenieursbureaus van Neitraco klanten daardoor ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij ToMach Engineering betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Projectleider Facilities? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is ‘the sky the limit’. Werken bij ToMach is engineering. Next Level.

Dit is werken voor ToMach Engineering

Solliciteer direct of bekijk alle vacatures van de Neitraco Groep.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

 • SNC Lavalin
 • Eurovia
 • Audi
 • Bosal
 • BNP Paris

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.