Vacature

Sales Manager

Heb jij interesse om te komen werken bij Cematec Engineering? Stuur ons je CV of vraag naar meer informatie.

Wat je bij ons kunt verwachten

Ben jij de verbindende factor tussen ons bedrijf en de markt, een Sales Professional met technische achtergrond in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende Sales functie in de boeiende wereld van Mechanical Engineering en Productie Automatisering? Weet je met jouw gedrevenheid, flair en overtuigingskracht aan tafel te komen bij potentiële opdrachtgevers, new business te genereren, sterke relaties te creëren en uit te bouwen? Wil je dit doen binnen een gedreven, nauw samenwerkend en resultaatgericht team waarin jij een spin in het web bent die de verbindende schakel is tussen Cematec en onze (potentiële) klanten?
Solliciteer direct, want we willen meer van jou weten!

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

Jouw focus als Sales Manager ligt op het genereren van new business en het uitbreiden van bestaande business.

Wat je gaat doen
 • Jouw focus als Sales Manager ligt op het genereren van new business en het uitbreiden van bestaande business.
 • Je bent een gewaardeerde gesprekspartner en (technisch) adviseur voor onze klanten.
 • Je brengt markten in kaart en speelt in op kansen.
 • Je bouwt relaties op met nieuwe klanten, peilt bij klanten de behoefte aan ondersteuning op gebied van Mechanica en Mechatronica, genereert nieuwe opdrachten in kantoorwerk en detachering en sluit gezamenlijk met de Managing Director deals.
 • Je investeert in duurzame relaties en verrast de klant met de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening.
 • Vanzelfsprekend zorg je voor de juiste verslaglegging van al jouw activiteiten in ons CRM pakket.
Jouw profiel
 • Je bent een enthousiaste, inspirerende, mensgerichte manager met een technisch/commercieel HBO werk- en denkniveau, netwerker en ondernemer van nature en beschikt over een gezond en voor onze business relevant en actueel netwerk waar je gebruik van kunt maken.
 • Je hebt 5-10 jaar aantoonbaar succesvolle B2B saleservaring in projecten en detachering, hebt een sterke affiniteit met onze activiteiten, woonachtig in West-Brabant en bent bekend met het vakgebied van werktuigbouwkunde, machinebouw of productie automatisering.
 • Met jouw sterke commerciële focus, uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden weet je gesprekspartners op verschillende niveaus te overtuigen en mensen snel aan je te binden.
 • Jouw omgeving ziet jou als iemand met een sterke persoonlijkheid bij wie de klant centraal staat. Daarnaast zijn teamspirit, daadkracht, een resultaatgerichte instelling en een “afspraak is afspraak” mentaliteit, kenmerken die jouw persoonlijkheid typeren. Onze kernwaarden zijn Kwaliteit en Waarmaken. Dit zit in ons DNA en hopelijk ook in die van jou!
 • Je bent goed in staat om te werken met jonge mensen maar bent ook de serieuze gesprekspartner voor de door de wol geverfde Manager Engineering van een klant.

Direct solliciteren

Heb jij interesse om te komen werken bij Cematec Engineering? Of heb je vragen over deze vacature?

Over Cematec Engineering

Wat mag je van ons verwachten

Een uitdagende functie in een ondernemend en financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers.

Bij Cematec Engineering geloven we in het (verder) ontwikkelen van het talent van onze medewerkers. Middels talentmanagement kunnen we onze medewerkers verder ontwikkelen en in hun kracht zetten. Hierdoor ontstaat er een flow waardoor onze medewerkers en Cematec Engineering groeien en bloeien.

Binnen Cematec Engineering hebben we een opleidingsprogramma, waarvan een deel normatief. Naarmate men verder ontwikkelt zijn verschillende opleidingen mogelijk. Denk hierbij aan het opdoen van technische kennis, ontwikkeling of verdieping van competenties, of op het gebied van soft skills ontwikkeling.

Om onderscheidend te zijn in de markt waarin we ons begeven, hebben we bepaalde competenties ontwikkeld zodat we innovatieve opdrachten kunnen uitvoeren. Om in deze voortdurend veranderende markt onderscheidend te kunnen zijn en de technologische ontwikkelingen te borgen, ontwikkelen we ook competenties die we nodig zullen hebben in de toekomst.

Je werkt in een professioneel en gemotiveerd team van slimme professionals. Uiteraard bieden we je een goed salaris van €4000-€5500 bruto, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring en bij deze functie passende, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw standplaats is Roosendaal, in een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving met leuke collega’s, korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur gericht op samenwerken en nemen van verantwoording.

Welkom bij Cematec Engineering

Cematec Engineering is een ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Roosendaal.

Cematec Engineering wil de wensen en eisen van haar opdrachtgevers vertalen in professionele en -indien nodig – innovatieve oplossingen. Wij richten ons op een prettige en duurzame relatie met al onze opdrachtgevers; in eerste plaats op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Een sterke focus op de inhoudelijke kwaliteit en een flexibele houding biedt ons een solide inzicht in de problematiek van onze opdrachtgevers.

Onze jarenlange ervaring en sterke competenties in de vakgebieden Industrial Automation, High Tech Systems, Piping bieden full-service oplossingen binnen de technische dienstverlening.

Daarmee leveren wij een essentiële bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

Cematec Engineering maakt onderdeel uit van de Neitraco Groep. Gevestigd op zes locaties in Nederland en België biedt de Neitraco Groep het complete scala aan technische dienstverlening.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst