Kom jij werken bij Cematec Engineering?

Ontdek welke vacature bij jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen.

Sales Manager

Ben jij de verbindende factor tussen ons bedrijf en de markt, een Sales Professional met technische achtergrond in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende Sales functie in de boeiende wereld van Mechanical Engineering en Productie Automatisering?

Mechanical Engineer

Junior Mechanical Engineer

Als Junior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Lead Engineer

Als Leader Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

Senior Mechanical Engineer

Roosendaal
Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Over Cematec Engineering

Wat mag je van ons verwachten

Een uitdagende functie in een ondernemend en financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers.

Bij Cematec Engineering geloven we in het (verder) ontwikkelen van het talent van onze medewerkers. Middels talentmanagement kunnen we onze medewerkers verder ontwikkelen en in hun kracht zetten. Hierdoor ontstaat er een flow waardoor onze medewerkers en Cematec Engineering groeien en bloeien.

Binnen Cematec Engineering hebben we een opleidingsprogramma, waarvan een deel normatief. Naarmate men verder ontwikkelt zijn verschillende opleidingen mogelijk. Denk hierbij aan het opdoen van technische kennis, ontwikkeling of verdieping van competenties, of op het gebied van soft skills ontwikkeling.

Om onderscheidend te zijn in de markt waarin we ons begeven, hebben we bepaalde competenties ontwikkeld zodat we innovatieve opdrachten kunnen uitvoeren. Om in deze voortdurend veranderende markt onderscheidend te kunnen zijn en de technologische ontwikkelingen te borgen, ontwikkelen we ook competenties die we nodig zullen hebben in de toekomst.

Je werkt in een professioneel en gemotiveerd team van slimme professionals. Uiteraard bieden we je een goed salaris van €4000-€5500 bruto, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring en bij deze functie passende, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw standplaats is Roosendaal, in een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving met leuke collega’s, korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur gericht op samenwerken en nemen van verantwoording.

Welkom bij Cematec Engineering

Cematec Engineering is een ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Roosendaal.

Cematec Engineering wil de wensen en eisen van haar opdrachtgevers vertalen in professionele en -indien nodig – innovatieve oplossingen. Wij richten ons op een prettige en duurzame relatie met al onze opdrachtgevers; in eerste plaats op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Een sterke focus op de inhoudelijke kwaliteit en een flexibele houding biedt ons een solide inzicht in de problematiek van onze opdrachtgevers.

Onze jarenlange ervaring en sterke competenties in de vakgebieden Industrial Automation, High Tech Systems, Piping bieden full-service oplossingen binnen de technische dienstverlening.

Daarmee leveren wij een essentiële bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

Cematec Engineering maakt onderdeel uit van de Neitraco Groep. Gevestigd op zes locaties in Nederland en België biedt de Neitraco Groep het complete scala aan technische dienstverlening.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst