Kom jij werken bij Neitraco Groep?

Ontdek welke vacature bij jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen.

Elektrisch ontwerptekenaar

Als elektrisch ontwerptekenaar ben je verantwoordelijk voor tal van taken.

Project Ingenieur

Als projectingenieur binnen het domein waterbouwkunde en grondwerken sta je zelfstandig in voor studie en voorbereiding, uitwerking en opvolging van de infrastructuurprojecten.

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van technische dossiers.

Commissioning Technicus Elektriciteit

Als commissioning technicus elektriciteit sta je in voor technische controle van de installaties en controleer je en houdt toezicht op functionele proeven/bodemproeven.

Ervaren waterbouwkundig ingenieur

Als projectingenieur sta je zelfstandig in voor studie en voorbereiding, uitwerking en opvolging van de infrastructuurprojecten.

Fiber Designer

Als Fiber Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van glasvezelnetwerken.

Projectleider Infra

Als Projectleider Infra ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de succesvolle oplevering van de werven.

Administratief werfbediende

Als administratief werfbediende ondersteun je de werfteams op administratief vlak.

Industrieel ingenieur burgerlijke bouwkunde

Als Industrieel ingenieur burgerlijke bouwkunde zorg je voor de voorbereiding en de technisch administratieve ondersteuning van projecten verspreid over heel België.

Bouwkundig Werfleider

Als werfleider bouwkundig / infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het aantsturen van 2 ploegen.

CAPEX/OPEX Senior Buyer

Op nationaal niveau ben jij verantwoordelijk voor alle CAPEX/OPEX aankopen.

Technisch Business Analyst

Als Technisch Business Analyst ben je verantwoordelijk voor de technische uitrusting en het wagenpark op nationaal vlak.

Werf Supervisor Elektriciteit

Als Werf Supervisor Elektriciteit volg jij de uitvoering van de werken op de werven op conform de bestekken en dus met respect van de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

Piping Coordinator

Als Piping Coordinator ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de uitvoering van een groot aantal aanpassingswerken aan pijpleidingen.

HR Assistent

Als HR Assistent ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning aan het HR-team in brede zin.

Allround Service Engineer

Jij bent een technische duizendpoot die zowel in het atelier als op locatie verantwoordelijk bent voor de installatie en het onderhoud van diverse meetinstrumenten. Op termijn groei je mee met de organisatie en bouw je zo je eigen afdeling.

Junior Tekenaar Elektricteit

Als Tekenaar Elektricteit werk je elektrische componenten & modules voor elektronische installaties uit.

Landmeter

Als Landmeter ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing en til je kabel- en leidingenregistratie naar een hoger niveau.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Engineer ben je veel meer dan alleen onze expert op werktuigbouwkundig gebied.

Lead Mechanical Engineer

Als Lead Engineer ben je veel meer dan alleen onze expert op werktuigbouwkundig gebied.

Junior Mechanical Engineer

Als Junior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Technisch Verantwoordelijke

Als Technisch Verantwoordelijke garandeer je de efficiënte beschikbaarheid van het rollend materiaal en de terminal infrastructuur van de Bulkterminals in Antwerpen (rechteroever) zodat de terminal-activiteiten veilig, milieuvriendelijk, kwalitatief, kost-efficiënt en volgens plan kunnen uitgevoerd worden

QHSE Medewerker

Als QHSE Medewerker ben je verantwoordelijk voor de geldende technische, nautische en wettelijke eisen van toepassing in de binnenvaart alsook QHSE.

Black Piping Engineer

Als Black Piping Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van de studie-activiteiten voor de leidingbouw projecten.

Medior Automation Engineer

Als Medior Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het mee uitdenken van de regeling en bewaking van technische installaties.

Projectleider HVAC

Als Projectleider HVAC ben je verantwoordelijk voor de technische opvolging van diverse projecten en heb je een zesde zintuig waarmee je nieuwe opportuniteiten detecteert en hierdoor nieuwe opdrachten binnenhaalt.

Projectleider Elektriciteit

Als projectleider sta je in voor de technische opvolging van diverse projecten.

Calculator HVAC

Als Calculator HVAC ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de prijscalculatie van nieuwe projecten.

Calculator Elektriciteit

Als Calculator Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de prijscalculatie van nieuwe projecten.

Werfcontroleur Vlaanderen

Als Werfcontroleur ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de werven conform de bestekken en dus met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

Infra Werftoezichter

Als Infra Werftoezichter ben je verantwoordelijk voor het administratief en operationeel beheer van de werven.

Technisch-administratief medewerker

Als Technisch-administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van de plannendatabank en bijbehorende technische dossiers.

Junior projectleider

Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor de definitie, studie en ontwerp van de aan jou toegewezen laagspanning en telecommunicatie projecten.

Tweetalig administratief bediende

Als administratief bediende leidt jij de administratieve opvolging van werfdossiers voor het bouwen en aanpassen van installaties in goede banen.

Medio tweetalig(e) administratieve SAP PS assistent(e)

Als administratief assistent verleen je op proactieve wijze ondersteuning aan de afdelingsmanagers, zodat zij de budgettaire, financiële, administratieve aspecten en planning van de projecten efficiënter kunnen beheren.

Infra Werftoezichter

Als Infra Werftoezichter ben je verantwoordelijk voor het administratief en operationeel beheer van de werven.

Controleur Elektriciteit

Als controleur elektriciteit sta je in voor het uitvoeren van functionele testen van de installaties en kijk je er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden toegepast en gerespecteerd.

3 Werfleiders / Projectleiders wegenbouw

Als werfleider/projectleider wegenbouw (1 regio Vlaams Brabant, 1 regio Brussel, 1 regio Oost-Vlaanderen) staat u in voor de organisatie en opvolging van de werven met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

Werfleider Bouwkundige Werken

Als werfleider ben jij verantwoordelijk van A tot Z voor diverse projecten/werven, zowel voor de lopende als voor de op te starten werken.

Administratief Dossierbeheerder

Als Administratief Dossierbeheerder verzorg je de administratie inzake gunningsdossiers van overheidsopdrachten.

Handelsingenieur

Als Handelsingenieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, de onderhandelingen, de afsluiting en de opvolging van de uitvoering van technische overeenkomsten.

Controleur Elektriciteit

Als Controleur Elektriciteit controleer jij of de elektriciteitswerken (kabelwerken, bundelverlichting, …) uitgevoerd werden conform de bestekken, met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en veiligheid.

Technisch-administratief medewerker

Als Technisch-administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer en up-to-date houden van bouwdossiers.

Construction Manager

Als Manager draag je de financiële en technische eindverantwoordelijkheid over het operationele luik van onze werven verspreid over Vlaanderen en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten: waterzuiveringsstations, fundering voor windmolenparken, bruggen, kunstwerken, enz…

Field supervisor elektriciteit

Om de uitvoering van de werken op de werven te volgen, conform de bestekken en dus met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid, zijn we op zoek naar 3 elektriciteit field supervisors (kabelwerken, bundelverlichting, …) voor Vlaanderen [Antwerpen, Limburg, Gent]

Design Ingenieur Geotechniek

Als Design Ingenieur Geotechniek ben je verantwoordelijk voor het bestuderen van alle aspecten van geotechnische constructies.

Design Engineer Wegenis

Binnen het technisch competentiecentrum voert u studies uit, verleent u assistentie bij de uitvoering en schrijft u de technische aspecten van het bestek om ervoor te zorgen dat de te bouwen of aan te passen infrastructuur voldoet aan de eisen van de klant en aan de geldende normen en specificaties.

Structureel Ontwerpingenieur

Binnen het technisch competentiecentrum voer je onderzoeken uit, assisteer je bij de uitvoering en schrijf je de technische aspecten van de specificaties om ervoor te zorgen dat de te bouwen of aan te passen infrastructuur voldoet aan de eisen van de klant en de geldende normen en specificaties.

Ingenieur HVAC Medior

Als Ingenieur HVAC Medior ben je verantwoordelijk voor de organisatie en controle van het dagelijks beheer van de technische installaties van een aantal kritieke gebouwen.

Civil Works Manager

Als ervaren Manager Civil Works draag je de financiële en technische eindverantwoordelijkheid over het operationele luik van onze werven verspreid over het Vlaams Gewest en Brussel en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten.

QHSE Medewerker

Als QHSE Medewerker ben je verantwoordelijk voor de fysieke en administratieve opvolging van veiligheid op schepen voor binnenvaart.

Site Supervisor E&I

Als Site Supervisor word je ingezet op grote en complexe projecten in West-Europa.

Elektrisch ontwerper

Je zal je werken als elektrisch tekenaar/ontwerper en ingezet worden op verschillende projecten, zowel kleine als grote projecten, van zeer eenvoudige tot zeer complexe projecten.

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het verloop van Engineering projecten van jouw team. Je bent een geboren leider en houdt ervan je team aan te sturen op een pragmatische doch kordate manier.

Toezichthouder Ondergrondse Infra

De toezichthouder is de dirigent bij de aanleg van een ondergronds netwerk van kabels en leidingen.

Allround Engineer Ondergrondse Infra

Als Allround Engineer Ondergrondse Infra ben je de regisseur van je eigen projecten en dé schakel in het gehele ontwerptraject.

Projectleider

Als Projectleider worden onder jouw supervisie projecten opgepakt en op tijd, binnen budget opgeleverd volgens de kwaliteitsstandaard.

Projectleider

Als Projectleider zorg je ervoor dat alles op tijd, binnen budget en met de gevraagde kwaliteit wordt opgeleverd.

Trainee Landmeter Ondergrondse Infra

Als Landmeter Ondergrondse Infra zorg ik dat alle kabels en leidingen goed in kaart zijn gebracht zodat bijvoorbeeld een waterleiding niet geraakt wordt terwijl dat gloednieuwe glasvezelnetwerk wordt aangelegd.

Coordinator Landmeetkunde

Als Coordinator Landmeetkunde zorg je voor een vlekkeloze registratie van alle kabels en leidingen door een vlotte aansturing van collega’s en heldere communicatie met opdrachtgevers.

PLC Programmeur

Als PLC Programmeur ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen én inbedrijfstellen van machines, systemen en aansturingen.

Procesingenieur Automatiseren

Als Procesingenieur Automatiseren ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

PCS7 Programmeur

Als PCS7 Programmeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van nauwkeurige en technische analyses.

Tweetalig Bouwkundig Ingenieur

Als Bouwkundig Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de follow-up en coördinatie van civiele technieken en pijpleidingen op het terrein onder leiding van de projectleider.

Projectleider Facilities

Facilities Team staat in voor het onderhoud, werken, ruimtebeheer, beveiliging, veiligheid, facilitaire diensten van administratieve gebouwen, gevestigd in regio Brussel, en zorgt ervoor dat de strategische installaties operationeel blijven. In dit kader zijn we op zoek naar een ‘Projectleider Facilities’.

Trainee Glasvezel Engineer

Door het groeiende aanbod van digitale diensten is er een grote behoefte aan datatransmissie met glasvezelnetwerken. Neitraco-GIT heeft daarom een opleiding samengesteld tot junior Glasvezel Engineer.

Glasvezel Engineer

Als glasvezel engineer ben je een belangrijke schakel voor het internet.

Landmeter Ondergrondse Infra

Als landmeter til je kabel- en leidingenregistratie naar een hoger niveau.

Project Engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de studie van elektromechanische uitrustingen van pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

CAD Designer

Als CAD Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanpassen van onze producten in een 3D-tekenprogramma.

Werfcoördinator Elektriciteit

Wij zoeken momenteel twee werfcoordinators elektriciteit met een uitgebreide kennis van laagspanning & automation voor werven.

Senior Tekenaar / Ontwerptekenaar

De Senior Project Tekenaar is verantwoordelijk voor de verwezenlijking van de grafische documenten in het kader van een projectteam en overeenkomstig de richtlijnen van de Design Engineer. Hij beheert een klein team van technisch tekenaars.

Senior Stabiliteitsingenieur

Als Stabiliteitsingenieur zorg jij voor de correcte berekening van de betonstructuren van een nieuw kantoorgebouw in Brussel.

Medior Werfbegeleider Bouwprojecten

Als werfbegeleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van werken Burgerlijke Bouwkunde op het terrein samen met de Projectleider.

Junior/Medior Werfleider Elektriciteit

Als junior werfleider zorg jij voor de opvolging en coördinatie van elektrische werken op het terrein samen met de Projectleider.

Projectleider Automatisatie

Als Projectleider Automatisatie speel je een centrale rol binnen diverse automatiseringsprojecten, zowel op technisch gebied als op organisatorisch gebied.

Mechanical Proces Engineer

Als Mechanical Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en het in bedrijf nemen van processing-apparatuur binnen de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Mechanical Engineer (Senior)

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties.

Hard- Software Engineer PLC C++

Als Hard – Software Engineer wordt je de belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van jouw innovatie skills realistische projecten. Je tilt onze engineering naar een hoog niveau. Jouw software applicaties voor industriële installaties zijn gewoon goed. Je bent gedreven, enthousiast en vooral gemotiveerd.

Tekenaar Constructeur

Als Tekenaar Constructeur ben jij onze schakel tussen de vraag van de klant en de oplossing die wij kunnen bieden. Je maakt van jouw innoverende creativiteit en kwaliteiten realistische oplossingen. Door jouw inbreng realiseer je engineeringsoplossingen op een hoger niveau.

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

PLC Programmeur / Software Engineer

Als PLC-/Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Mechanical Engineer

Junior Mechanical Engineer

Als Junior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Gereedschapmaker

Je houd je bezig met het assembleren en/of aanpassen van gereedschappen aan de hand van tekeningen.

CNC Frezer

Je programmeert rechtstreeks aan je werkbank m.b.v. een Heidenhain-besturing. Je maakt enkel stuks of kleine series.

Electrical Engineer

Mijn verantwoordelijkheid is het schrijven en programmeren van elektronische producten, die een oplossing nodig hebben om zo efficiënt en foutloos mogelijk te werken. Van een blanco papier tot een totaal werkende oplossing, dat is onder andere mijn taak.

Lead Engineer

Als Lead Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Automation and Software Engineer

Als Automation and Software engineer krijg je te maken met complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de automatisering. Je werkt efficient, zowel zelfstandig als in teamverband en bent niet bang om het kantoor uit te gaan voor een project.

Lead Engineer

Als Leader Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Engineer

Als Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je maakt technische tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten.

Lead Engineer

Als Leader Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

CNC Draaier

Je programmeert rechtstreeks aan je bank m.b.v. een Fanuc-besturing. Je maakt enkel stuks of kleine series.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst