Defense

Van A tot Z. Compleet ontzorgd.

Defense engineering is een multidisciplinair werkveld dat specifieke eisen van de klant vereist.

Wij zijn op vele markten thuis en spelen daar met haar kennis en kunde volledig op in. Of het nu gaat om mechanical engineering of de ontwikkeling van complexe tooling, elke keer staan wij garant voor technische hoogstandjes.

Defensietechniek & innovatie

Defense engineering is een veeleisende sector die bestaat uit verschillende expertises.

Door voortdurende innovaties wordt de techniek voor defensie steeds gecompliceerder. Tooling en engineering moeten daardoor steeds worden vernieuwd en aangepast. Bij ons kunt u altijd terecht voor de nieuwste ontwikkelingen. Wij helpen u bij het updaten van uw technologie en productiewijze.

Wij bieden uitkomst aan veel uiteenlopende projecten, zowel in onze werkplaats als op locatie.

Multidisciplinaire engineering voor defensie. Alles is mogelijk. Ons veelzijdige dienstenpakket bestaat onder andere uit het ontwikkelen van mechanische of mechatronische systemen, technisch-constructieve en rekentechnische uitwerkingen, analyseren, projectdocumentatie en het verbeteren van bestaande producten of systemen.

Defensieprojecten worden meestal uitgevoerd op grond van een geheimhoudingscode. Wij voeren hiervoor de nodige personeelsscreening uit en zorgt voor strenge regelgeving op kantoor.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

  • Airbus
  • NedTrain
  • JBT
  • Eesa
  • DAMEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten

Werken bij Amstel Engineering

Til jij Engineering naar een hoger niveau?