High-tech systems

Van A tot Z. Compleet ontzorgd.

Onze expertise in high-tech systems is één van onze paradepaardjes.

De high-tech industrie in Nederland is hoogontwikkeld. Het kabinet heeft High Tech Systemen en Materialen (HTSM) benoemd tot één van de negen topsectoren in ons land. Bovendien is de high-tech industrie in Nederland wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van high-tech apparatuur, micro- en nanocomponenten.

Wij zijn een belangrijke speler tussen al deze high-tech bedrijven. Onze ingenieurs lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen en zijn constant op zoek naar de mogelijkheden van morgen.

We managen de engineering van grote complexe systemen waar mechanica en andere disciplines bij betrokken zijn. High-tech systems.

Wij identificeren de echte problemen. Wij ontwerpen nieuwe en aangepaste interfaces. Wij beoordelen hoe interfaces het best opgesteld kunnen worden voor een efficiënte werkopsplitsing. Bovendien beschikken wij over expertise als het gaat om Risico Management (FMEA, SRA) en machine veiligheid.

Alles draait om het inzetten van kennis om innovatieve en intelligente mechanische systemen op te stellen die precies bij de procesbehoeften van onze klant passen. Wij ontwikkelen de hardware en besturing. En de klant plukt de vruchten van een sneller, nauwkeuriger en goedkoper productieproces.

Door onze veelzijdigheid aan expertises leveren wij perfect bewerkte mechanische onderdelen voor verschillende industrieën.

Wij leveren perfect bewerkte mechanische onderdelen voor de automobielindustrie, medische industrie en fijnmechanica. Specialismes hierin zijn geometrische toleranties (GD&T), tolerantie analyses, aanpassingsstrategie, constructieprincipes en precisie bewerking.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

  • Airbus
  • NedTrain
  • JBT
  • Eesa
  • DAMEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten

Werken bij Amstel Engineering

Til jij Engineering naar een hoger niveau?