Disciplines

Waar we cum laude in zijn afgestudeerd.

Energie

Gebruik van gas en elektriciteit is voor bedrijven en consumenten vanzelfsprekend en onontbeerlijk. Onze specialisten werken aan engineering, en landmeetkunde voor leveranciers van energie. Zo spelen wij een sleutelrol in het dagelijks leven van miljoenen mensen.

Infrastructuur

We dragen bij aan fundamentele infrastructuur. We verzorgen de maatvoering en registratie van zowel bovengrondse als ondergrondse infrastructuurprojecten. Deze maatvoering is essentieel voor een goed verloop van de bouwwerkzaamheden. Wij leggen de basis voor elk project. Onze klantenkring is breed: wij werken voor particulieren en voor overheidsbedrijven. Vanzelfsprekend werken wij met de uiterste zorg en precisie. Alleen het beste is voldoende.

Overheid

Wij voorzien overheidsinstanties van landmeetkundig advies en detacheren zonodig werknemers. Wij verrichten metingen in alle soorten en maten. Wij bieden een landmeetkundig totaalpakket.

Telecom

Het is een kostbaar en kwetsbaar netwerk waarvoor onze specialisten in binnen- en buitenland worden ingezet. Steeds toenemende datastromen moeten snel en storingsvrij worden getransporteerd. Dit vereist vakkennis van het engineeren, reconstrueren en renoveren van telecomnetwerken. En dat is nou juist onze dagelijkse bezigheid. Telecom is een dynamische sector, waarin wij keer op keer de stabiele factor zijn.

Water & Drinkwaterproductie

Drinkwater is een eerste levensbehoefte. In Nederland is toegang tot drinkwater een vanzelfsprekendheid. Een kraan opendraaien is voldoende. Toch zit achter deze simpele handeling een ingewikkeld netwerk. Onze technische specialisten zorgen dat dit netwerk perfect in elkaar zit. Onze engineers zijn in staat alle nodige werkzaamheden op dit gebied uit te voeren. Van landmeten tot registratie. Zo drinkt u zorgeloos een glas water.