Kom jij werken bij Neitraco GIT?

Ontdek welke vacature bij jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen.

Managing Director te Best

Als Managing Director vanuit de locatie in Best ben je P&L-verantwoordelijk voor de projecten en detacheringsactiviteiten van Neitraco GIT. Samen met het team bouw je regionaal de business verder uit. In overleg met de directie bepaal je de strategische koers en bespreek je de ontwikkelplannen en de benodigde investeringen. Intern stuur je het kernteam direct aan en extern ben je een gerespecteerd gesprekspartner voor klanten en prospects.

Toezichthouder Ondergrondse Infra

De toezichthouder is de dirigent bij de aanleg van een ondergronds netwerk van kabels en leidingen.

Allround Engineer Ondergrondse Infra

Als Allround Engineer Ondergrondse Infra ben je de regisseur van je eigen projecten en dé schakel in het gehele ontwerptraject.

Projectleider

Als Projectleider zorg je ervoor dat alles op tijd, binnen budget en met de gevraagde kwaliteit wordt opgeleverd.

Trainee Landmeter Ondergrondse Infra

Als Landmeter Ondergrondse Infra zorg ik dat alle kabels en leidingen goed in kaart zijn gebracht zodat bijvoorbeeld een waterleiding niet geraakt wordt terwijl dat gloednieuwe glasvezelnetwerk wordt aangelegd.

Coordinator Landmeetkunde

Als Coordinator Landmeetkunde zorg je voor een vlekkeloze registratie van alle kabels en leidingen door een vlotte aansturing van collega’s en heldere communicatie met opdrachtgevers.

Trainee Glasvezel Engineer

Door het groeiende aanbod van digitale diensten is er een grote behoefte aan datatransmissie met glasvezelnetwerken. Neitraco-GIT heeft daarom een opleiding samengesteld tot junior Glasvezel Engineer.

Glasvezel Engineer

Als glasvezel engineer ben je een belangrijke schakel voor het internet.

Landmeter Ondergrondse Infra

Als landmeter til je kabel- en leidingenregistratie naar een hoger niveau.

Over Neitraco GIT

Engineers, Werkvoorbereiders, Landmeters en Maatvoerders met passie voor techniek.

Werken bij Neitraco GIT is bouwen op decennia lange ervaring in de Geodesie, Infratechniek en Telecom. Met acht werkmaatschappijen, gevestigd op 6 locaties in Nederland en België, bied de Neitraco Groep het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de werkmaatschappijen klanten vanuit alle vestigingen en/of op klantlocaties ondersteunen bij elke technische uitdaging.

Werken aan slimme engineering en nauwkeurig meetwerk.

Werken bij Neitraco GIT betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Neitraco GIT medewerker? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is de sky de limit. Werken bij Neitraco GIT is werken aan uitdagende projecten. Next Level.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst