Neitraco Engineering

Multidisciplinair ingenieursbureau in Bunnik

Scroll naar beneden

Werktuigbouwkunde, Automatisering & Industry 4.0

Neitraco Engineering heeft een breed multidisciplinair karakter. Wij combineren de klassieke mechanical engineering met software en hardware ontwikkeling. Ook wel bekend als mechatronica. Samen met onze Famag Machinefabriek zijn wij tevens in staat om complete machines (of machinelijnen) te ontwikkelen, te realiseren en turn-key op te leveren.

Neitraco Engineering beschikt over een breed scala aan specialistische engineers. Samen met dit team ontwikkelen wij klant specifieke tools, complete machines en bouwen we compleet gerobotiseerde productie- of assemblagelijnen op. Dit doen we turn-key bij ons in huis. Na de FAT afname transporteren we de machine en volgt de installatie en SAT. Daarna blijven wij graag betrokken in de vorm van het leveren van service en onderhoud.

Naast turn-key oplossingen werken we ook in de vorm van detachering. Op deze manier leveren we een bijdrage om projecten bij de klant te verwezenlijken en hun visie te realiseren. Onze klanten zijn veelal actief in de segmenten automotive, aerospace, internal transport, agri en food. Dit neemt niet weg dat wij ook andere markten kunnen bedienen. De kennis van de mechatronica, robotica, sensoring en vision is zeer breed inzetbaar. Voor aanvullende informatie zie ook de page Detachering.

Neitraco Engineering onderscheidt zich ook door inzet van state-of-art technieken. Denk dan aan ontwikkelingen als Digital Twins, remote access voor storing en onderhoud van machines en VR. Met deze technieken kunnen we machine monitoren en krijgen we in een vroeg stadium een goed inzicht op het product en kunnen mechanical, hardware en software development parallel lopen. Daarmee zijn we in staat om korte doorlooptijden te realiseren voor complexe machines. Dit doen wij voor kleinere en grotere MKB bedrijven tot multinationals zoals Canon, Fokker Aerostructures, Heineken of Océ. Vanuit Bunnik werken we ook voor de hightech Industry, zo hebben we een gespecialiseerd welke uitsluitend actief is voor ASML.

Samengevat: Neitraco Engineering is hét adres voor vragen op het vlak van complexe technische ontwikkelingen.

Projecten

Engineering van een onbemand intern transport tot een staartstuk voor de aerospace industrie

Werken met ingenieursbureau’s van de Neitraco Groep is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde, geodesie, civiele techniek en bouwkunde. De ingenieursbureau’s van Neitraco ondersteunen haar klanten bij iedere technische uitdaging, zowel op projectbasis als via detachering.

Expertises

Waar onze engineers in gespecialiseerd zijn.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

  • Cleantron
  • PAL-V
  • Voestalpine
  • MHS
  • ASML

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten

Werken bij Neitraco Engineering

Til jij Engineering naar een hoger niveau?