Kom jij werken bij Neitraco Engineering?

Ontdek welke vacature bij jou past. Zit jouw droombaan er niet bij? Wij zijn altijd opzoek naar goede mensen.

Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Senior Mechanical Engineer

Als Mechanical Engineer denk je niet dat kan ik niet, dat lukt niet. Je ziet een project als een geweldige uitdaging die je graag oppakt. Jij bent dé belangrijke schakel tussen het probleem en de oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt de engineering naar een hoger niveau.

Lead Mechanical Engineer

Als Lead Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

Hightech Engineer

Bij ons werk je vanuit Bunnik aan diverse projecten binnen de Hightech Semiconductor Industrie.

Electrical Engineer

Als Electrical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de engineering naar een hoger niveau te brengen.

Hard-, Software Engineer

Als Hard-, Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de engineering naar een hoger niveau te brengen.

Mechanical Proces Engineer

Als Mechanical Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en het in bedrijf nemen van processing-apparatuur binnen de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Mechanical Engineer (Senior)

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties.

Tekenaar Constructeur

Als Tekenaar Constructeur ben jij onze schakel tussen de vraag van de klant en de oplossing die wij kunnen bieden. Je maakt van jouw innoverende creativiteit en kwaliteiten realistische oplossingen. Door jouw inbreng realiseer je engineeringsoplossingen op een hoger niveau.

PLC Programmeur / Software Engineer

Als PLC-/Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Senior Mechanical Engineer

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Over Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek

Werken a bij Neitraco Engineering is bouwen op decennia ervaring in met name de mechanical engineering. Daarbij wordt er bij ons in Bunnik intensief samengewerkt met ons team Industriële Automatisering en Vision.  Onze acht werkmaatschappijen strategisch, gevestigd op zeven  locaties in Nederland en België, bieden het complete scala aan technische dienstverlening. Als groep kunnen de ingenieursbureaus van de Neitraco Groep klanten daardoor ondersteunen bij elke technische uitdaging. Vanuit onze eigen machinefabriek kunnen de door ons uitgedachte projecten worden gerealiseerd en voor ingebruikname bij de opdrachtgever uitvoerig worden getest.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco Engineering betekent werken aan continue groei en technisch innovatieve ontwikkelingen, zowel voor jezelf als binnen je team. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing en realisatie binnen onze machinefabriek: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, coachende vaardigheden en sterke communicatieve eigenschappen. Excelleer jij als Mechanical Engineer? Reageer snel en

“LET’S INNOVATE”!

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst