Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 11 vacatures:

Mechanical Proces Engineer

Bunnik

Als Mechanical Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en het in bedrijf nemen van processing-apparatuur binnen de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Mechanical Engineer (Senior)

Bunnik

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties.

Hard- Software Engineer PLC C++

Bunnik

Als Hard – Software Engineer wordt je de belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van jouw innovatie skills realistische projecten. Je tilt onze engineering naar een hoog niveau. Jouw software applicaties voor industriële installaties zijn gewoon goed. Je bent gedreven, enthousiast en vooral gemotiveerd.

Tekenaar Constructeur

Bunnik

Als Tekenaar Constructeur ben jij onze schakel tussen de vraag van de klant en de oplossing die wij kunnen bieden. Je maakt van jouw innoverende creativiteit en kwaliteiten realistische oplossingen. Door jouw inbreng realiseer je engineeringsoplossingen op een hoger niveau.

Mechanical Engineer

Bunnik

Als Mechanical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

PLC Programmeur / Software Engineer

Bunnik

Als PLC-/Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Electrical Engineer

Bunnik

Mijn verantwoordelijkheid is het schrijven en programmeren van elektronische producten, die een oplossing nodig hebben om zo efficiënt en foutloos mogelijk te werken. Van een blanco papier tot een totaal werkende oplossing, dat is onder andere mijn taak.

Lead Engineer

Bunnik

Als Lead Engineer heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt en draagt de verantwoordelijkheid voor conceptkeuzes, risicoinventarisatie, inkoop en kwaliteit van het technische dossier. Je zet constructies op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.

Senior Mechanical Engineer

Bunnik

Als Senior Mechanical Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je bewaakt de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Het gaat jou om het resultaat en bent niet bang van een beetje stress.

Automation and Software Engineer

Bunnik

Als Automation and Software engineer krijg je te maken met complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de automatisering. Je werkt efficient, zowel zelfstandig als in teamverband en bent niet bang om het kantoor uit te gaan voor een project.

Engineer

Bunnik

Als Engineer werk je constructies uit vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd. Je maakt technische tekeningen, samenstellingstekeningen en stuklijsten.

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.