Technische Vacatures

Voor uitvinders van de toekomst

Scroll naar beneden

Wij hebben momenteel 6 vacatures:

Mechanical Engineer

Bunnik

Als Mechanical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Senior Mechanical Engineer

Bunnik

Als Mechanical Engineer denk je niet dat kan ik niet, dat lukt niet. Je ziet een project als een geweldige uitdaging die je graag oppakt. Jij bent dé belangrijke schakel tussen het probleem en de oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt de engineering naar een hoger niveau.

Lead Mechanical Engineer

Bunnik

Als Lead Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau.

Hightech Engineer

Bunnik

Bij ons werk je vanuit Bunnik aan diverse projecten binnen de Hightech Semiconductor Industrie.

Electrical Engineer

Bunnik

Als Electrical Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de engineering naar een hoger niveau te brengen.

Hard-, Software Engineer

Bunnik

Als Hard-, Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de engineering naar een hoger niveau te brengen.

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.