Expertises

Waar onze engineers in gespecialiseerd zijn.

Detachering

Projecten verlangen vaak specialistische kennis en ervaring. Onze experts zijn daar uitermate geschikt voor. Daarbij brengen zij een grote liefde voor hun vak mee. Door middel van uitgebreide sollicitatieprocedures streven wij ernaar om een perfecte match tussen werkgever en kandidaat te vinden. Er werken enorm veel talenten bij ons. En wij zetten dat talent op de juiste plek.

Machinebouw

Van tooling tot complete productielijnen. Van de sector food tot agriculture. De klant is onze inspiratiebron, ons doel is complete ontzorging.

Product analysis

We zijn in staat om de sterkte van een product in een zeer vroeg stadium exact te voorspellen. Dit doen we onder andere door het maken van een FE-analyse, multibody dynamics simulations of eigenfrequentie-berekeningen. Daarbij maken we rapportages aan de hand van de voorgeschreven normen én beschikken we over hoogwaardige FEM-software zoals NX Nastran en Catia FEM modules. En zo hoort het ook.

Product development

Er moet steeds vaker rekening gehouden worden met design for assembly in de ontwerpfase. Daarom bekijken we al in een vroeg stadium hoe een product geconstrueerd moet gaan worden. En dat is precies waar onze designers zo bedreven in zijn.

Prototyping

Het vervaardigen van een technisch prototype is een belangrijke fase in de ontwikkeling van een systeem of product. Hierdoor kan de werking en uitvoering van producten worden getest. Deze testen brengen de specificaties van het uiteindelijke product in kaart. Zo worden aandachtspunten aangepakt en kan de productie nog nauwkeuriger worden voorbereid.

Robotics

Onze samenleving digitaliseert en automatiseert. We zijn hierop ingesprongen door robotisering tot onze corebusiness te verheffen. In rap tempo hebben wij ons dit gebied vakkundig eigen gemaakt. En met een mooi resultaat. Inmiddels automatiseren we complete productielijnen efficiënt en kostenverlagend.

Tooling

We ontwerpen en vervaardigen gereedschap. Dit gereedschap kan meerdere doelen dienen. Het kan gaan om gereedschappen voor het vormen van delen middels vacuümvormen of composieten. Maar het kan ook gaan om grote opspanmallen voor toepassing op het gebied van automotive of aerospace. Deze worden gebruikt in geautomatiseerde robot cells of handmatige assemblage.