Disciplines

Waar we cum laude in zijn afgestudeerd.

Aerospace

Wij ontwerpen tooling en productielijnen voor toonaangevende vliegtuigbouwers. Onze ervaring gaat hand in hand met voortdurende vernieuwing. Samen met onze klanten streven wij naar constante innovatie binnen de aerospace engineering. Met hooggekwalificeerde engineers werken wij aan slimme engineering.

Automotive

Door onze multidisciplinaire expertise zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Wij bieden complete ondersteuning in alle stadia van voertuigproductie. Van motorische ontwikkeling tot assemblage. Wij zijn de ideale startpositie voor optimale resultaten.

Food

Hier spelen onze deskundigen slim op in. Wij leveren maatwerk in bedrijfsmechanisatie en engineering. Alle facetten voor de ondersteuning van het productieproces zijn bij ons in betrouwbare handen. Van complete productiestraten inclusief piping, tot het separeren, inspecteren, traceren, verpakken en coderen van voedingsmiddelen.

Industrial automation

Techniek speelt hierin een centrale rol, zeker wanneer het gaat om steeds complexere machines. Dat is waar onze engineers beginnen: sneller, flexibeler en intelligenter. De eerste stap richting succesvolle productie. Onze industrial automation is intelligente engineering op haar best.

Intern transport

De expertise van onze ingenieursbureaus zorgt voor optimale realisatie van internal transport met verpakkingsmachines, palletiseermachines, afvulmachines, speciaalmachines en logistieke systemen. Onze projecten omvatten de engineering en het turn-key leveren van machines en deelmachines. Desgewenst op locatie van onze klant.

Scheepsbouw & Maritiem

In deze discipline zorgen wij voor het technisch kapitaal, van het grote geheel tot in het kleinste detail. Door onze vergevorderde kennis in mechanical engineering kan de scheepsbouw steeds met de nieuwste technieken haar werk doen.