Vacature Hard-, Software Engineer

Ingenieursbureau Neitraco Engineering - Bunnik

Salarisindicatie: €2.800 - €4.500

Als Hard-,  Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de  engineering naar een hoger niveau te brengen.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet?

Het is mijn verantwoordelijkheid en taak om de automatisering binnen onze projecten te realiseren door het schrijven van software, het programmeren van PLC’s en het selecteren en toepassen van Vision en elektronische componenten binnen een project. Om zo voor een efficiënt en foutloze werking van het project te zorgen. Vanuit onze eigen Vision testruimte test ik uiteraard de goede werking van de bedachte projecten.

Wat je gaat doen

 • In deze functie werk je aan complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren, wijzigen en toepassen van Vision en besturingsoplossingen binnen de automatisering van projecten.
 • Je werkt gestructureerd en efficiënt aan deze projecten binnen de gestelde tijd en budget.
 • Hiervoor ben je goed in staat om zelfstandig te werk te gaan, maar daar waar nodig werk en overleg je binnen je team aan de te nemen stappen.
 • De werkzaamheden voer je zowel in-house als op locatie uit.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO / Tu Elektrotechniek (of vergelijkbaar).
 • Je hebt ervaring met werktuigbouwkundige engineering en projecten (pré).
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift is goed,. (Frans en Duits is een pré).
 • Je beschikt over een ruime ervaring met besturingen en programmeren van PLC’s bij voorkeur Siemens Tia-Portal, S7.
 • Je bent bij voorkeur bekend met Vision toepassingen.
 • Je hebt de nodige ervaring opgedaan met het maken van schema’s in E-Plan (pré).
 • Je beschikt over een analytisch vermogen en denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek.

Werken als Hard-, Software Engineer bij Neitraco Engineering is bouwen op decennia ervaring. Onze holding bestaat uit 8 werkmaatschappijen  welke die vanuit zeven locaties in Nederland en België het complete scala aan technische dienstverlening biedt. Met ruim 200 Engineers kunnen wij als Neitraco Groep opdrachtgevers volledig ondersteunen bij technische uitdagingen. Waarbij Neitraco Engineering de partij is die ook de focus heeft op de Industrial Automation en Vision vraagstukken. Dit betekent dat wij een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling in combinatie met Vision binnen onze projecten kunnen aanbieden en vanuit onze machinefabriek Famag ook kunnen realiseren.

Als familiebedrijf heeft Neitraco een hechte bedrijfscultuur met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker. Door interne kennisoverdracht, externe cursussen en het bieden van alle noodzakelijke tools zijn onze technisch specialisten in staat om optimaal te presteren. Zo is men in staat om telkens weer innovatieve en toonaangevende projecten bij opdrachtgevers te realiseren.

Binnen de Neitraco Groep is Neitraco Engineering de partij die zich focust op Machinebouw en Industrial Automation. Dit betekent een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco Engineering betekent werken aan continue groei en technisch innovatieve ontwikkelingen, zowel voor jezelf als binnen je team. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing en realisatie binnen onze machinefabriek. Wij zoeken dan ook jouw analytisch vermogen, coachende vaardigheden en sterke communicatieve eigenschappen. Excelleer jij als Hard-, Software Engineer op onze projecten? Reageer snel en

“LET’S INNOVATE”!

Dit is werken voor Neitraco Engineering

Solliciteer direct of bekijk alle vacatures van de Neitraco Groep.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

 • BAM
 • Nutricia
 • Audi
 • Eesa
 • ASML

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.