Vacature

Hard-, Software Engineer

Heb jij interesse om te komen werken bij Neitraco Engineering? Stuur ons je CV of vraag naar meer informatie.

Wat je bij ons kunt verwachten

Als Hard-,  Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt met jouw innovatieve skills realistische projecten en werk je er zo aan mee de  engineering naar een hoger niveau te brengen.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet

Het is mijn verantwoordelijkheid en taak om de automatisering binnen onze projecten te realiseren door het schrijven van software, het programmeren van PLC’s en het selecteren en toepassen van Vision en elektronische componenten binnen een project. Om zo voor een efficiënt en foutloze werking van het project te zorgen. Vanuit onze eigen Vision testruimte test ik uiteraard de goede werking van de bedachte projecten.

Wat je gaat doen
 • In deze functie werk je aan complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren, wijzigen en toepassen van Vision en besturingsoplossingen binnen de automatisering van projecten.
 • Je werkt gestructureerd en efficiënt aan deze projecten binnen de gestelde tijd en budget.
 • Hiervoor ben je goed in staat om zelfstandig te werk te gaan, maar daar waar nodig werk en overleg je binnen je team aan de te nemen stappen.
 • De werkzaamheden voer je zowel in-house als op locatie uit.
Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO / Tu Elektrotechniek (of vergelijkbaar).
 • Je hebt ervaring met werktuigbouwkundige engineering en projecten (pré).
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift is goed,. (Frans en Duits is een pré).
 • Je beschikt over een ruime ervaring met besturingen en programmeren van PLC’s bij voorkeur Siemens Tia-Portal, S7.
 • Je bent bij voorkeur bekend met Vision toepassingen.
 • Je hebt de nodige ervaring opgedaan met het maken van schema’s in E-Plan (pré).
 • Je beschikt over een analytisch vermogen en denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Direct solliciteren

Heb jij interesse om te komen werken bij Neitraco Engineering? Of heb je vragen over deze vacature?

Over Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek

Neitraco Engineering onderdeel van de Neitraco Groep. Met circa 300 medewerker verspreid over 6 locaties in België en Nederland is de Neitraco Groep al ruim 65 jaar een vooraanstaand ingenieursbureau. In combinatie met onze eigen machinefabriek Famag zijn we in staat om turn-key projecten uit te voeren van ideegeneratie tot levering en onderhoud van de applicatie of complete machines. Ook is het mogelijk om een opdrachtgever te ondersteunen middels detachering van een technisch professional op locatie. Als familiebedrijf heeft Neitraco een hechte bedrijfscultuur met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker. Door interne kennisoverdracht, externe cursussen en het bieden van alle noodzakelijke tools zijn onze technisch specialisten in staat om optimaal te presteren. Zo is men in staat om telkens weer innovatieve en toonaangevende projecten bij opdrachtgevers te realiseren. Binnen de Neitraco Groep is Neitraco Engineering de partij die zich focust op Machinebouw en Industrial Automation. Dit betekent een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Senior Mechanical Engineer? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is de sky de limit. Werken bij Neitraco is engineering. Next level.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst