Vacature

Hightech Engineer

Heb jij interesse om te komen werken bij Neitraco Engineering? Stuur ons je CV of vraag naar meer informatie.

Wat je bij ons kunt verwachten

Bij ons werk je vanuit Bunnik aan diverse projecten binnen de Hightech Semiconductor Industrie.

Wat je gaat doen

Als ervaren Engineer werk je actief aan de realisatie van specialistische maatwerk projecten. Je werkt vanuit een concept aan de constructies en maak je de technische berekeningen. Je zorgt voor de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Je zorgt er voor dat de 3D modellen en tekeningen in overeenstemming zijn met de eisen van de opdrachtgever. Je bewaakt tevens de planning en voortgang van je werkzaamheden binnen het team. Zo signaleer je vroegtijdig de mogelijke afwijkingen binnen een te realiseren project om hier goed op in te kunnen spelen.

Jouw profiel

Je passie voor de techniek vindt je terug in de ervaring die je hebt opgedaan. Je gaat afwisselende en vaak complexere vraagstukken niet uit de weg. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting de fijnmechanica, werktuigbouw of een gelijkwaardige richting. Ook heb je bij voorkeur ten minste 3 jaar ervaring binnen de speciaal machinebouw en of maatwerktoepassingen. Uiteraard heb je goede ervaring met 3D zoals bij ons veel gewerkt wordt met Siemens NX, Solid Works, Inventor, Creo of Catia. Uiteraard ben je communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk in het Engels en Nederlands. Omdat onze werkzaamheden voor een groot deel vanuit de omgeving van Utrecht (Bunnik) plaats vinden is het goed om ook binnen een normale reisafstand te wonen.

Direct solliciteren

Heb jij interesse om te komen werken bij Neitraco Engineering? Of heb je vragen over deze vacature?

Over Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek

Neitraco Engineering onderdeel van de Neitraco Groep. Met circa 300 medewerker verspreid over 6 locaties in Belgiƫ en Nederland is de Neitraco Groep al ruim 65 jaar een vooraanstaand ingenieursbureau. In combinatie met onze eigen machinefabriek Famag zijn we in staat om turn-key projecten uit te voeren van ideegeneratie tot levering en onderhoud van de applicatie of complete machines. Ook is het mogelijk om een opdrachtgever te ondersteunen middels detachering van een technisch professional op locatie. Als familiebedrijf heeft Neitraco een hechte bedrijfscultuur met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker. Door interne kennisoverdracht, externe cursussen en het bieden van alle noodzakelijke tools zijn onze technisch specialisten in staat om optimaal te presteren. Zo is men in staat om telkens weer innovatieve en toonaangevende projecten bij opdrachtgevers te realiseren. Binnen de Neitraco Groep is Neitraco Engineering de partij die zich focust op Machinebouw en Industrial Automation. Dit betekent een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als Senior Mechanical Engineer? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is de sky de limit. Werken bij Neitraco is engineering. Next level.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst