Vacature Hightech Engineer

Ingenieursbureau Neitraco Engineering - Bunnik

Bij ons werk je vanuit Bunnik aan diverse projecten binnen de Hightech Semiconductor Industrie.

Hightech Engineer

Wat je gaat doen

  • Als ervaren Engineer werk je actief aan de realisatie van specialistische maatwerk projecten. Je werkt vanuit een concept aan de constructies en maak je de technische berekeningen. Je zorgt voor de kwaliteit en volledigheid van functionele specificaties. Je zorgt er voor dat de 3D modellen en tekeningen in overeenstemming zijn met de eisen van de opdrachtgever. Je bewaakt tevens de planning en voortgang van je werkzaamheden binnen het team. Zo signaleer je vroegtijdig de mogelijke afwijkingen binnen een te realiseren project om hier goed op in te kunnen spelen.

Dit heb jij in huis

  • Je passie voor de techniek vindt je terug in de ervaring die je hebt opgedaan. Je gaat afwisselende en vaak complexere vraagstukken niet uit de weg. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting de fijnmechanica, werktuigbouw of een gelijkwaardige richting. Ook heb je bij voorkeur ten minste 3 jaar ervaring binnen de speciaal machinebouw en of maatwerktoepassingen. Uiteraard heb je goede ervaring met 3D zoals bij ons veel gewerkt wordt met Siemens NX, Solid Works, Inventor, Creo of Catia. Uiteraard ben je communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk in het Engels en Nederlands. Omdat onze werkzaamheden voor een groot deel vanuit de omgeving van Utrecht (Bunnik) plaats vinden is het goed om ook binnen een normale reisafstand te wonen.

Neitraco Engineering

Neitraco Engineering

Wij zijn een van de vier toonaangevende technisch ingenieursbureau die actief zijn binnen de  Neitraco Groep. Vanuit zes locaties in Nederland en België werken wij aan technische oplossingen voor onze opdrachtgevers. Ons Multidisciplinaire Team in Bunnik maakt het mogelijk om projecten de realiseren waarbij de Mechanische oplossingen samenkomen met Industriële Automatisering en Vision toepassingen. Vanuit on team Hightech Semicon zijn wij nu op zoek naar versterking.

Ben jij als Hightech Engineer op zoek naar uitdaging en wil je werken voor Wereldwijd een van de meest innovatieve bedrijven?

Bij ons Hightech Team Bunnik kom je dan volledig tot je recht.

Je hebt uiteraard al de nodige jaren ervaring opgedaan als mechanical engineer binnen bijvoorbeeld de fijnmechanische machinebouw of op het vlak van special tooling? Daarom sta jij vooraan als het gaat om juist die werkzaamheden met de meeste uitdaging en moeilijkheidsgraat naar je toe te trekken. Jij gaat de verantwoordelijkheid dan ook niet uit de weg! Onze Engineers Hightech te Bunnik komen volledig tot je recht als het gaat om het aangaan van die verantwoordelijkheid en uitdaging. Daarbij hebben ze het grote voordeel dat ze aan technieken werken waarvoor anderen uren moeten reizen. Onze locatie in Bunnik is dan ook ideaal te noemen omdat er zeer intensief wordt samengewerkt met onze locaties in Brabant.

Dit is werken voor Neitraco Engineering

Solliciteer direct of bekijk alle vacatures van de Neitraco Groep.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

  • BAM
  • Nutricia
  • Audi
  • Eesa
  • ASML

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.