Vacature PLC Programmeur / Software Engineer

Ingenieursbureau Neitraco Engineering - Bunnik

Maandsalaris €2600,- en €3600,- o.b.v. een 40-urige werkweek

Als PLC Programmeur / Software Engineer ben jij een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Je maakt van innovatie realiteit. Jij tilt engineering naar een hoger niveau en wordt verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Wat je tegen je vrienden zegt dat je doet?

Als PLC Programmeur / Software Engineer ben ik een belangrijke schakel tussen probleem en oplossing. Ik ben verantwoordelijk voor het schrijven van applicatie software voor industriële installaties.

Wat je gaat doen

 • In deze functie krijg je te maken met complexe vraagstukken en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de automatisering.
 • De werkzaamheden voer je zowel in-house als op locatie uit bij de opdrachtgever.
 • Bewaken van technische functionaliteit en ondersteunen en verbeteren van de installaties op het gebied van kwaliteit, kostenbesparing en innovaties.
 • Houdt zich op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Jouw profiel

 • Een afgeronde Hbo-opleiding Elektrotechniek of Automatisering.
 • Ervaring met PLC-systemen zoals: Allen Bradley, RSLogix 5000 en/of Siemens S7.
 • Kennis van ISA normen, MES systemen en SCADA zijn een pré.
 • Je hebt een analytische denkvermogen, denken in oplossingen en mogelijkheden.
 • Ervaring met HMI systemen: Allen Bradley, FactoryTalk View Studio (ME) en Siemens WinCC Flex.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Kennis van de Nederlandse- en Engelse taal.

Neitraco Engineering

Engineers met passie voor techniek.

Neitraco Engineering onderdeel van de Neitraco Groep. Met circa 300 medewerker verspreid over 6 locaties in België en Nederland is de Neitraco Groep al ruim 65 jaar een vooraanstaand ingenieursbureau. In combinatie met onze eigen machinefabriek Famag zijn we in staat om turn-key projecten uit te voeren van ideegeneratie tot levering en onderhoud van de applicatie of complete machines. Ook is het mogelijk om een opdrachtgever te ondersteunen middels detachering van een technisch professional op locatie.

Als familiebedrijf heeft Neitraco een hechte bedrijfscultuur met veel aandacht voor de ontwikkeling van de medewerker. Door interne kennisoverdracht, externe cursussen en het bieden van alle noodzakelijke tools zijn onze technisch specialisten in staat om optimaal te presteren. Zo is men in staat om telkens weer innovatieve en toonaangevende projecten bij opdrachtgevers te realiseren.

Binnen de Neitraco Groep is Neitraco Engineering de partij die zich focust op Machinebouw en Industrial Automation. Dit betekent een combinatie van mechanical engineering, hard- en software ontwikkeling.

Werken aan slimme engineering.

Werken bij Neitraco betekent werken aan continue groei en ontwikkeling, zowel voor jezelf als voor de techniek. Van onderzoek tot ontwerp naar toepassing: wij zoeken exact jouw analytisch vermogen, inhoudelijke focus en praktisch inzicht. Excelleer jij als PLC Programmeur/Software Engineer? Ben je gericht op continue verbetering en de beste technische oplossing? Door onze focus op uitdagende projecten en feilloze techniek is de sky de limit. Werken bij Neitraco is engineering. Next level.

Dit is werken voor Neitraco Engineering

Solliciteer direct of bekijk alle vacatures van de Neitraco Groep.

Onze opdrachtgevers

Bouwen aan de toekomst met organisaties van de toekomst.

 • BAM
 • Nutricia
 • Audi
 • Eesa
 • ASML

Direct solliciteren als

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Moedertaal*
Moedertaal*
Toegestane bestandstypen: docx, docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.